Forside >>  Oakley >>  Hjelme og tilbehør Briller >>  MX/offroad >>  Oakley Airbrake MX Factory B1 B Dark Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,oakley solbriller,århus Outlet

Oakley Airbrake MX Factory B1 B Dark Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,oakley solbriller,århus Outlet

DKK1,337.11  DKK668.56Spar: 50% off
 • Model: Oakley 002374
 • 5497 Antal på lager
 • Oakley O Frame MX Goggle True Carbon Fiber Clear Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,oakley sol briller,århus på nettet
 • Oakley Proven MX Bio Hazard Fire Iridium Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,oakley wayfarer solbriller,Gratis retur
 • Oakley O Frame MX Swell Fade Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,oakley billige briller med styrke,flash salg
 • Oakley O Frame MX Tagline Clear Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,oakley pilotbriller,bedste Outlet designer
 • Oakley Crowbar MX Bio Hazard Fire Iridium Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,goggles oakley,outlet Danmark
Oakley Airbrake MX Factory B1 B Dark Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,oakley solbriller,århus Outlet_checkout
oakley briller online Oakley Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad , Oakley Airbrake MX Factory B1 B Dark Hjelme og tilbehør Briller MX/offroad,oakley solbriller,århus Outlet oakley prestige solbriller,største udvalg

indførelse Oakley Airbrake ™, en performance sne goggle med en ombyttelig linse design, der hjælper dig med at tilpasse sig miljøet og nyde den bedste vision muligt. Oakley Switchlock ™-teknologi gør linsen ændrer hurtig og nem, og to linse farver er inkluderet med hver goggle, så vil du være klar til en række forhold lige fra get-go. Ekstra linse valgmuligheder er tilgængelige, så uanset hvad bjerget har i tankerne, vil du være i stand til at holde trit med skiftende lysforhold og maksimere både ydeevnen og sikkerheden.

Et bjerg kan kaste ned flere vejrforhold end andre miljøer. Fra sollys grelt fra istiden til socked i snestorme og mudder-tyk tåge, afvigelsen er ekstreme, og ingen enkelt linse nuance kan give optimal ydeevne for hvert miljø. Oakley Airbrake sne goggle har en udskifteligt objektiv design, der lader dig tilpasse sig enhver lysforhold og matcher din vision på miljøet, og det udnytter Switchlock teknologi for at gøre linsen ændrer nemt og hurtigt.

ombyttelig linse design er ikke noget nyt for beskyttelsesbriller men konventionel teknologi sætter dig i en ugunstig situation. Beskyttelse mod stød kan være kompromitteret. Ujævn pres kan fordreje linsen form, at ændre de optiske egenskaber og ødelægge din vision. Ændre linsen kan være en reel smerte. Oakley løst alle problemerne med Switchlock teknologi.

Switchlock teknologi giver den mest elegante og enkle løsning, og det betyder så samtidig maksimere beskyttelse mod stød, fjerne visuel forvrængning og giver dig en hurtig og nem måde at skifte ud linsen. Bare Drej håndtaget af låsemekanismen. Monteret linsen er frigivet og goggle er klar til uanset alternativ linse du har brug for. Dit syn vil være razor skarpe og præcise, og du vil have beskyttelse, der opfylder guldstandarden: ANSI Z87.1 rangerede slagfasthed.

Airbrake er optimeret til at passe medium til store flader, og arkitekturen tilbyder komfort hele dagen. Vi udformet den holdbar men let ramme med en stiv front og et fleksibelt kabinet, så forsiden eliminerer presset i det nasale området og maksimerer luftstrøm, mens O indhold ® chassis tilpasser for en perfekt pasform. Rem støtteben sikre trykket fordeles jævnt, og vi manipuleret dem til at arbejde med eller uden hjelm. Langs ansigtet kontakt område har dette goggle en tredobbelt lag af polar fleece skum, der afbalancerer pres og væger væk fugt.

vores pure Plutonite ® linse materielle bortfiltrerer 100% af alle UV. For at bekæmpe tåge, vi matchede F3 anti-dug teknologi med en dobbelt linse design: en linse på toppen af en anden med en termisk barriere mellem dem. To linse farver er inkluderet med goggle, så vil du være klar til et fuldt spektrum af betingelser. Vi lavet en fuld vifte af valgfri objektiver, så du kan bevæbne dig selv med innovation og være klar til uanset bakken kaster ned.

RAMMER:

 • optimeret til at passe medium til store flader
 • Stiv frontramme med fleksible O-sagen ® bageste chassis
 • Stiv ramme støtte at minimere optisk forvrængning, fjerne nasal pres og maksimere luftstrøm
 • Alle dag komfort med svedtransporterende triple-layer polar fleece skum
 • Afbalanceret fit (med eller uden hjelm) via faste O-sagen
 • udskiftelige rem støtteben

LINSE:

 • Switchlock ™ teknologi for den hurtigste og nemmeste linse forandring for enhver lysforhold
 • Leveres som standard med to linsen nuancer og sag
 • Tåge eliminering af dobbelt ventilerede linser med F3 anti-dug teknologi
 • Tunet lystransmission af Iridium ® linse belægning (ekstraudstyr)
 • UV-beskyttelse af Plutonite & reg linse, der bortfiltrerer 100% af UVA / UVB / UVC & skadeligt blåt lys op til 400nm

INTEGREREDE TEKNOLOGIER

IRIDIUM ®

designet til at afbalancere lystransmission og reducere genskin, denne præmie linse coating er lavet med overophedet metaloxider. Det er tilgængelig i et spektrum af farver for optimering vision i næsten enhver lysforhold.


Copyright © 2018 www.thesassygatorblog.com. Powered by thesassygatorblog.com