Forside >>  Oakley >>  Solbriller >>  Oakley Radarlock Path Polished Clear Photochromatic Solbriller,oakley solbriller billige,billig

Oakley Radarlock Path Polished Clear Photochromatic Solbriller,oakley solbriller billige,billig

DKK2,164.45  DKK1,082.22Spar: 50% off
 • Model: Oakley 002208
 • 5676 Antal på lager
 • Oakley Twoface Steel Lens Solbriller perfekt unik,oakley brille tilbud,på mode
 • Oakley Oil Rig Polished Balck Lens Warm Solbriller,oakley goggles,Nyheder
 • Oakley Holbrook Matte Ice Iridium Polarized Solbriller,oakley briller uden styrke,ægte
 • Oakley Carbon Blade Matte Iridium Polarized Solbriller,oakley crowbar lens,århus Butikker
 • Oakley Tinfoil Carbon Lead Emerald Iridium Polarized Solbriller,oakley solbriller sale,København på nettet
Oakley Radarlock Path Polished Clear Photochromatic Solbriller,oakley solbriller billige,billig_checkout
oakley pilotbriller Oakley Solbriller , Oakley Radarlock Path Polished Clear Photochromatic Solbriller,oakley solbriller billige,billig oakley svømmebriller med styrke,luksuriøs

RADARLOCK ™ STI ™

Produktets ultimate sport ydeevne, denne revolutionerende brillerne lader atleter drage fuld fordel af Oakleys brede vifte af ydeevne linser, takket være en genial opfindelse kaldet Switchlock ™-teknologi, der gør linsen ændrer hurtig og problemfri. Switchlock kan du tilpasse din vision for ethvert miljø og holde med skiftende lys, og alle objektiver er optimeret med uovertruffen klarhed og slagfasthed af High Definition Optics ® (HDO ®). Udviklet til at imødekomme de kompromisløse krav af verdensklasse atleter, ændrer RadarLock ™ spillet med en ny definition af ydeevne.

Uanset om du er konkurrere om guld eller bare klemme hver ounce af muligheden ud af de værdifulde øjeblikke af atletisk escape, du enten iført RadarLock ™ eller ønsker du var. Hvis du ikke har hørt om Oakley Switchlock teknologi, spilder du for meget tid fumle med de forældede design af almindelige udskifteligt objektiv systemer. Vores enkle switch mekanisme gør processen hurtig og nem, og linsen holdes sikkert på plads uden ujævne pres, der kan bøje det og fordreje din vision. Nogen endelig fik det rigtigt, og gjorde det med en hævn mod konventionelle teknologi.

HDO ® sætter standarden for optisk klarhed, visuelle fidelity og slagfasthed, og RadarLock er martret og revved med alle disse fordele, herunder Polaric ellipseformet ™ geometri for at udvide klarhed over hele linse. Fejende konturen giver dig en vidtåbne visning med maksimeret perifere syn og forbedret sidebeskyttelse mod sol, vind og indvirkning. Du har optisk ydeevne vurderet på ANSI Z87.1, og at samme kompromisløse niveau af standarderne gælder for beskyttelse mod høj hastighed og høj masse virkning. For endnu mere beskyttelse filtrerer vores Plutonite ®-objektiv materiale hvert øje-sviende ray af UV.

Lightweight endnu sindssygt holdbare rammen er lavet af O sagen ™ og formet med bølge havne til at opretholde en kølende luftstrøm. Udskiftelige næse puder Lad dig med at opnå en komfortabel, tilpasselig pasform, og earsocks er lavet af den samme sport-optimeret Unobtainium ® at øge greb når du sveder. Du vil ikke føle nogen ujævn trykpunkter med denne ramme, fordi dens tre-Point Fit ikke tilslutte dine ører — det bare holder rammen komfortabelt på plads samtidig holde linsen i præcis optisk tilpasningen.

RadarLock kommer i en Oakley bløde Vault sagen, der lader dig gemme en ekstra linse, og hver ramme kommer med to linser: én til lyse dage og for dårlige lysforhold. Vælg Oakley HDPolarized teknologi og Nyd blænding-drab klarhed af de bedste polariserede linser på planeten. Balance lystransmission og tune din vision med Iridium ® linse coatings, og drage fordel af Oakley fotokromisk teknologi til optik, der mørkere automatisk som reaktion på sollys. Oakley autentiske Prescription linse indsætter er tilgængelige for RadarLock sti og Pitch.

SÆRLIGE UDGAVER:

 • De udholde tusindvis af miles af opslidende smerte og udmattelse, der ville knuse mindre sjæle. Deres hjerter presse blodet næsten en million gange, og benene generere nok kumulative watt til at tænde en hel by. De er eliten, der konkurrerer i den ultimative test af menneskelige udholdenhed, Tour de France. Denne specialudgave briller ærer ryttere cykling største konkurrence.
 • Hvis du nogensinde har smagt bid af sprøde luft og følte din tarm soar ved synet af mountain Majestæt, du ved alt om kongens udendørs verden. Kendt for deres legendariske camo patterns, vi indgået et samarbejde med kongens at gengive særlige udgaver af ultra-premium Oakley solbriller.
 • tegning på designs inspireret af kunstnere, velgørende organisationer, sports og sportsfolk, der spiller dem, Oakley Special Edition solbriller kombinere verdens fineste optik med nogle af Oakleys foretrukne årsager. Fra uendelig helt til den officielle briller af Major League Baseball ® hjælpe Oakley Special Edition solbriller dig bære dit hjerte på dit ansigt.
 • Oakley er den officielle licenstageren og briller leverandør til Team USA og den amerikanske Olympiske Komité for OL i Sochi. Vi fejrer ære med en særlig samling, der bærer farver af stolthed og patriotisme. Med hvert salg af denne specialudgave solbrille, vil Oakley give en del af overskuddet direkte til den amerikanske Olympiske Komité, som er en non-profit organisation til opgave med at hæve penge til at støtte USA Olympiske og amerikanske Paralympiske hold.

RAMME:

 • Switchlock ™ udskifteligt objektiv teknologi giver mulighed for hurtig, sikker udskiftelighed af objektiver til den rette anvendelse
 • integreret surge havne at kanalisere kølende luftstrøm
 • 19 mm nosebridge højde giver en større synsfelt
 • valgfrit lige stængel geometri til brug med baseball, cykling eller andre kompatible programmer, hjelm
 • holdbarhed og komfort hele dagen af lette, stress-resistente O indhold ™ ramme materiale komfort og ydeevne tre-Point Fit, der holder linsen i præcis optisk tilpasningen
 • UNOBTAINIUM ® earsocks og nosepads øge greb med sved
 • Metal ikon accenter

LINSER:

 • udskiftelige objektiver til at optimere performance i ethvert miljø
 • optimeret perifere Se og side dækning af Polaric ellipseformet ™ linse geometri
 • Polariseret – minimeret blænding via teknologi, der producerer de bedste polariserede linser på planeten (valgfri)
 • Tilpasse sig varierende lysforhold med fotokromisk linser (valgfri)
 • UV-beskyttelse af Plutonite ®-objektiv materiale, filtrerer 100% af UVA / UVB / UVC & skadeligt blåt lys til 400nm
 • Genskin reduktion og tunet lys på Iridium ® linse belægning (ekstraudstyr)
 • Tilgængelig med autentiske Oakley recept skær

TILBEHØR:

 • inkluderet: to objektiver (med undtagelse af briller med fotokromisk linser), Oakley bløde Vault sag, to størrelser af udskiftelige næse puder og Microclear ™ taske til opbevaring og linse rengøring

INTEGREREDE TEKNOLOGIER

IRIDIUM ®

designet til at afbalancere lystransmission og reducere genskin, denne præmie linse coating er lavet med overophedet metaloxider. Det er tilgængelig i et spektrum af farver for optimering vision i næsten enhver lysforhold.

FOTOKROMISK

En premium mulighed for vælge single-linse eyewear designs, det mørkere objektivet automatisk for at hjælpe dig med at tilpasse sig til skiftende lys og altid præstere dit bedste. Bemærk, at selvom den linse farve lysere, det stadig filtrerer 100% af alle UV.


Copyright © 2018 www.thesassygatorblog.com. Powered by thesassygatorblog.com